"Olykor emberfeletti az a küzdelem, amit nap mint nap egyetlen mosolyért vívunk. Olykor tengernyi az a könny, amit magunkban, befelé sírunk."
/Tóth Artin/
Pokol
Köszöntelek a Világomban, vagy ahogy én hívom, a Pokolban! Nincs itt semmi, csak egy magányos csillámvámpír, és annak gondolatai. (ez van, ezt kell szeretni*-*) Felkeltettem már az érdeklődésedet? Helyes. ^^ Noss ha érdekel, itt megtudhatsz mindent csillámlásságomról! Igyekszem minél tartalmasabb oldalt összehozni, hogy necsak én, de más is ugyan úgy élvezze az oldalt. (kicsik és nagyok egyaránt). Mit is írhatnék még... Tényleg nem jut eszembe semmi. :) Remélem tetszeni fog az oldal. *-*
01. Lupirt rávenni, hogy írja meg a tartozását [ ]
02. Bátyót rávenni, hogy küldje el nekem a novelláit *-* [ ] 03. nov.24. jupiteriek névnapja[x] 04. dec.1.-én felmenni Földre [x] 05. dec.14. miatt értekezni földiekkel [ ] 06. dec.21.-én Föld [ ] 07. eldönteni mi legyen palacsintával [ ] 08. FB oldalt készíteni, munkát elkezdeni [x] 09. állás keresése [ ] 10. azt a gyönyörű jegyzetkönyvet megvenni [ ] 11. elmenni munkaügyi kp-ba -.- [ ]
12. bepótolni a blogolást[x]
A-dió-s
Hát örülök, hogy benéztél, ha tetszett az oldal, akkor sűrűn látogass fel, mert én biza várlak szeretettel, de addig is jó szörfözést (a neten :D) és további kellemes napot, vagy ami jön... :)
Üdvözlet a túloldalról
Rántotta csillámvámpír módra
2012.02.25. 16:46, Csitt
"Bármily egyszerű is az étel, a született szakácsot tévedhetetlenül föl lehet ismerni."/Pelham Grenville Wodehouse/
Most megosztom veletek, hogy én hogyan készítem el a Világ legegyszerűbb kajáját, azaz a tojásrántottát.
Hozzávalók:
6 db tojás
majonéz
mustár
vöröshagyma krém
piros arany
ketchup
10-15 dkg füstölt szalonna
10 dkg sajt
1 db paradicsom
só
1.: Üsd fel a tojásokat egy mélytányérba, vagy tálba. 2.: A füstölt szalonnát kockázd fel, vagy vágj csíkokat, és vagdosd be. Ez után tedd egy serpenyőbe, és süsd üvegesre. 3.: Tedd a tojásba a többi összetevőt. Csipetnyi sót, épp hogy csak legyen benne piros arany, jó sok majonézt, kb annyi mustárt, mint majonézt, de legyen azért kevesebb benne. Ha fűszeresebbet szeretnél, akkor rakhatsz bele ketchupot és vöröshagyma krémet. Reszeld bele a sajtot is. (Azért nem írom, hogy mennyi kell bele, mert ez ízlés kérdése) 4.: Keverd össze, majd hajítsd be a szalonna mellé. :D 5.:Kevergesd, hogy le ne süljön, majd vedd le mikor már nem folyik. :) 6.: Tehetsz még rá majonézt, sajtot, meg paradicsomot is, ha szereted.
Hát ennyi lett volna. Ugye milyen egyszerű? ^^
Sok sikert, és viszont olvasásra a következő felnézésedkor!